domingo, 12 de octubre de 2014

El Hogar Gallego

Avui us porposem un restaurant de Calella (Barcelona), El Hogar Gallego, fundat el 1977 especialitzat en la cuina del mar. En l’actualitat el xef del restaurant, que manté un equilibri entre la cuina de mercat i la innovació a partir de la formació a l’Escola d’Hostaleria Arnadi Hofmann de Barcelona i l’experiència adquirida a les cuines de Ferran Adrià (El Bulli), Santi Santamaria (El Racó de Can Fabes), Jean Luch Figueras (Jean Luch) i Olivier Roellinger (Les Maisons de Bricourt).

Primer, abans de demanar et presenten el "carrito" amb tot el peix/marisc fresc, dificil no caure a la tentasió.




La nostra selecció va ser la següent:

 *Musclos en el seu suc

*Pop a la gallega 
(hem tastat de millors, presisament aquell no deuría ser el adequat.


*Simfonia de gambes i angules 
 Increiblement bo!

*Escamarlans de Blanes
(Espectaculars!!! els vam agafar del "carrito" ^_^ )


Molt bon tracte i servei! itot estava delicios!
Comentar que abans d'anar, les "queixes" que hi havia a TripAdvisori son perque el client no llegeix, ja que quan vam anar, vam veure a la entrada que si tries el menú per picar, t'ho has de menjar a la barra!!! T'ho indiquen clarament. (i no us imagineu una barra tipo bar, no ,que estava super ben preparada i era molt gran) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario