domingo, 26 de octubre de 2014

Restaurant Sant Pere del Bosc (I)

Un cap de setmana de desconexió total.
Aquesta entrada tindrà dos parts, la primera, parlarem sobre el Restaurant Sant Pere del Bosc, i la segona sobre el Hotel i Restaurant (L'Indià).

El  Restaurant Sant Pere del Bosc, un dels millors, per no dir el millor, dels que hem estat. Des de primer moment va ser tot un sortit de sorpreses, bon tracte i bon servei.
Vam reservar taula sobre la 13.30, ja que teníem intensió de fer el menú desgustació, per tant sempre va bé reservar d'hora.
En el moment que vam entrar, el metre ens va presentar el local, la cuina, ens va fer una visita guiada per les instal·lacions i ens anava explicant tot, una meravella! (no donarem detalls, heu de veure-ho!)

Durant la visita vam tenir el plaer de coneixer, el cuiner, l'ajudant, i el senyor Nico Cabañas, tots ells ens vam acollir d'allò més bé.

Un cop fet el "tour" amb tota la explicació ens vam seure i ens van recomanar el menú desgustació Sant Pere del Bosc amb un parell de plats "dels de sempre"


 Primer ens van fer una cata d'olis:


Entrant i menú desgustació:


 Espectacular crema de pesols!!!! Incleiblement bona







EL POSTRE, el millor que he menjat mai (i ho diu una persona PROxocolata)


Per finalitzar aquest meravellòs dinar, ens van porposar sortir a la terrassa a fer el cafè.

Ytranquilament, ens van donar les 17.30 o 18.00 de la tarda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario